Hårförlängning inför finmiddag

På fredag kväll ska jag och familjen ut och äta på Kungsholmen. Vi har planerat det länge då min bror tar studenten då och har har valt sin favoritrestaurang i hela Stockholm. Jag är stolt över honom då han har presterat riktigt bra under hans studier och gå ut med jättefina betyg. hela familjen är stolt, han tar efter sin syster (jag) om också gick ut med toppbetyg. Innan vi ska ut och käka så ska jag göra en hårförlängning och fransförlängning på Kungsholmen. det är inte för restaurangbesöket specifikt som jag vill göra det utan inför sommaren. Om tre veckor går jag på semester och vill då ha fixat det. Jag går alltid och gör mina fransar och hårförlängning hos Estelle Guedeberg på Kungsholmen. Hon är väldigt duktig, noggrann och det blir en hållbar behandling. Jag har alltid varit nöjd efter jag har varit hos henne. Vad som är smidigt nu är att hennes salong ligger såpass nära restaurangen, så jag kan gå mellan dem på kvällen, hårförlängningen brukar alltid ta en stund att göra. Men som sagt, Estelle är väldigt duktig och snabb så jag är säker på att jag hinner i tid. Det är bra att kunna göra hårförlängning, om jag sparar ut själv så blir det för tunt i topparna tycker jag, och ingen bra frisyr. Därför trivs jag väldigt bra med att göra just hårförlängning. Fransarna gör jag för att slippa måla dem varje dag, då slipper jag det och tjänar en massa tid.