Nu fixar vi bergvärme

Hej igen, alla härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag passar på att skriva så mycket som möjligt om sådant som jag tycker om mest, vilket under de flesta dagar i veckan är mat och restaurang. Som många av er redan vet så har jag ju en kusin som snart ska öppna upp en restaurang i på en gammal gård en bit utanför staden. Det finns många gamla byggnader och den som de har valt att ha sin restaurang i är i stort behov av en mängd olika uppgraderingar och renoveringar, som bland annat då bergvärme.

Det var en hel del av er som hörde av er i kommentarerna angående det här efter att jag hade nämnt det lite snabbt i ett annat inlägg tidigare i månaden, så jag tänkte därför att jag skulle ta och skriva lite om tips och råd när det kommer till att anlita ett företag för den här sortens arbeten och vad man ska tänka på. Nu har jag ju själv inte varit så delaktig när det kommer till just min kusins val av firma, men han frågade faktiskt mig om råd eftersom att jag själv har anlitat hjälp med liknande saker förut. Jag kommer dock inte att skriva så mycket mer i det här inlägget utan tänker mig mer att ifall ni vill veta mer så svarar jag gärna på alla eventuella frågor och funderingar som ni kan ha i kommentarerna så som jag gjorde på det andra inlägget. Vilket som så länkar jag till AB DI Tech Energy Drilling vilket är det företag som min kusin har valt att anlita så kan ni läsa lite på egen hand och skapa er en egen uppfattning.