Renovering av restaurangen

God morgon, god morgon! Vad roligt att ni har hittat hit till min blogg, jag hoppas att ni kommer gilla det ni läser om. Idag tänkte jag nämligen prata närmare om den byggfirma i Helsingborg som hjälpte till med renoveringen på restaurangen där jag jobbar. Byggfirman heter JKs Kakel & Färg AB, ni kan läsa vidare här sedan om ni skulle vilja veta mer om dem.

För några veckor sedan påbörjades en efterlängtad renovering på restaurangen där jag jobbar, vi har länge pratat om att renovera men det har aldrig riktigt blivit av. Eftersom det är en restaurang med kunder vill vi alltid erbjuda det bästa till dem, även med omgivningen de sitter i. Det är anledningen till att vi hörde av oss till dem för att få hjälp med renoveringen. Vi hade sedan innan tänkt ut hur vi ville att det skulle resultera, vilket vi förmedlade till denna byggfirma i Helsingborg. De följde den visionen i deras arbete, man märkte att de hade lyssnat på det när vi fick se resultatet. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle bli så bra, därför var jag och en del kollegor positivt överraskade när vi väl såg det slutgiltiga resultatet. Både jag och mina kollegor blev väldigt nöjda med hur det hela slutade, vi fick en mycket fräschare restaurang att jobba i samt erbjuda till våra kunder. Allt deras jobb var otroligt bra, de jobbade på hårt och effektivt. Bättre än så hade det inte kunnat bli. Dessutom visade deras erfarenhet och kunskap sig, deras kompetens var hög för annars hade det aldrig blivit så bra. Hur som helst skulle jag slutligen vilja rekommendera denna byggfirma i Helsingborg till er utifall att ni behöver hjälp med något inom byggbranschen.